Dune Devils (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het verhaal van een nabije toekomst waarin de aarde zanderig is, omdat menselijke uitstoot en afval haar draagvermogen...
Dune Devils

Dune Devils

Actie
Taal:Chinees Jaar:2021 Duur:1 u 18 min

Het verhaal van een nabije toekomst waarin de aarde zanderig is, omdat menselijke uitstoot en afval haar draagvermogen te boven gaan. Terwijl planten en dieren muteren om de nieuwe meesters van de aarde te creŽren, de zandwormen, die de planeet afslachten en mensen op de rand van uitsterven brengen, worden de overlevenden aan hun lot overgelaten om het enige overgebleven toevluchtsoord in de diepe woestijn te vinden, de Oase. Een verbannen team van rijke zakenlieden, wetenschappers, veiligheidschefs, monteursfamilies en gangsters gaat op avontuur om de Oase te vinden in een speciaal gepantserd voertuig, maar de bloeddorstige insecten zitten hen op de hielen.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading