Nayola (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Angola. Drie generaties vrouwen in een 25 jaar durende burgeroorlog: Lelena (de grootmoeder), Nayola (de dochter) en Yara...
Nayola

Nayola

Animatie Fantasy
Taal: Portugees Jaar: 2022 Duur: 1 u 20 min

Angola. Drie generaties vrouwen in een 25 jaar durende burgeroorlog: Lelena (de grootmoeder), Nayola (de dochter) en Yara (de kleindochter). Verleden en heden lopen door elkaar heen. Nayola gaat op het hoogtepunt van de oorlog op zoek naar haar vermiste man. Tientallen jaren later is het land eindelijk in vrede, maar Nayola is niet teruggekeerd. Yara is een rebelse tiener en een subversieve rapzangeres geworden. Lelena probeert haar in bedwang te houden uit angst dat de politie haar komt arresteren. Op een nacht breekt een gemaskerde indringer hun huis binnen. Een ontmoeting zoals ze zich niet hadden kunnen voorstellen.

Burgeroorlog Animatiestijl Vredesperiode Angola

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading