Charlotte (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De joodse Charlotte Salomon is een jong meisje uit Berlijn. Ze staat op het punt volwassen te worden wanneer de Tweede...
Charlotte

Charlotte

Animatie
Taal: Frans Jaar: 2021 Duur: 1 u 28 min

De joodse Charlotte Salomon is een jong meisje uit Berlijn. Ze staat op het punt volwassen te worden wanneer de Tweede Wereldoorlog voor de deur staat. Ze is ontzettend getalenteerd en beschikt over een fantasierijke verbeelding waarmee ze hoopt kunstenaar te worden. Maar door de huidige situatie komt haar droom - en haar leven - in gevaar waardoor ze Berlijn voor Zuid-Frankrijk verruilt. Daar herneemt ze haar passie en vindt ze de liefde. Wanneer een familietragedie een geheim blootlegt, krijgt Charlotte de idee om haar levensverhaal op het doek weer te geven.

Tragisch Dramatisch Holocaust Animatiestijl Vooroorlogs Auschwitz

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading