65 (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een astronaut belandt na een crash op een mysterieuze planeet. Hij is er in het gezelschap van een jonge vrouw. Hun nieuwe...
65

65

Sciencefiction Thriller
Taal: Engels Jaar: 2023 Duur: 1 u 29 min

Een astronaut belandt na een crash op een mysterieuze planeet. Hij is er in het gezelschap van een jonge vrouw. Hun nieuwe omgeving blijkt levensgevaarlijk wanneer ze het moeten opnemen tegen een onbekende vijand.

Visueel spektakel Strijd om te overleven Overleving Dinosaurussen Prehistorische Aarde Ruimteschip wrak

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Geert
Een galactische reismissie gaat fout en bij een noodlanding komt men terecht op aarde, 65mio jaar geleden. De aarde was toen nog woest en bewoond door dinosaurussen. De overgebleven zullen moeten strijden voor hun leven en vinden misschien de weg terug. Adam Driver speelt het goed zoals we van hem gewend zijn. Er zit humor in de film, beetje actie en beetje spanning, het mocht een beetje meer zijn. Ook de verhaallijn is niet echt indruk makend en de dialogen zijn ook niet verrijkend. De scenery is wel knap maar lijkt een afgezwakte Jurassic Park film maar dan in originele tijd van de Dino.
loading