One Piece: Red (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Uta is de meest geliefde zangeres ter wereld en staat erom bekend dat ze haar identiteit verbergt tijdens haar...
One Piece: Red

One Piece: Red

Animatie Avontuur
Taal: Japans Jaar: 2022 Duur: 1 u 50 min

Uta is de meest geliefde zangeres ter wereld en staat erom bekend dat ze haar identiteit verbergt tijdens haar optredens. Nu, voor de allereerste keer, zal Uta zichzelf aan de wereld tonen tijdens een concert op het muziekeiland Elegia. Dit trekt de aandacht van piraten, de marine en Monkey D. Luffy en zijn bemanning. Ze komen allemaal naar het concert om van Uta's stem te genieten, die omschreven wordt als buitenaards. Het evenement begint echter met een schokkende onthulling: Uta is de vervreemde dochter van Red-Haired Shanks - Luffy's grote idool.

Muziekconcert Actievol Identiteitszoektocht Kleurrijke animatie Elegia eiland

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading