Marcel the Shell with Shoes On (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De berooide documentairemaker Dean trekt naar een Airbnb waar hij tot de ontdekking komt niet...
Marcel the Shell with Shoes On

Marcel the Shell with Shoes On

Animatie Drama Komedie
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 1 u 27 min

De berooide documentairemaker Dean trekt naar een Airbnb waar hij tot de ontdekking komt niet alleen te zijn. Op de plek leeft de zeeschelp Marcel met zijn grootmoeder Connie en hun huisdier Alan. Marcel en Connie zijn hun gemeenschap door een mysterieuze ramp kwijtgeraakt. Dean trekt zich het lot van zijn nieuwe vriendjes aan en bombardeert hen tot het onderwerp van zijn nieuwe documentaire. Marcel krijgt er meteen vele fans bij en krijgt hoop om zijn verloren gewaande familie terug te vinden.

Documentaire Hartverwarmend Hoop Stop-motion Internet

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Eva
A Shell Star is born... Je hart smelt direct! Marcel (stem door Jenny Slate) is een 2,5 cm lange schelp op sneakers, schattig en slim. Hij leeft een kleurrijk leven in LA met zijn oma Connie (Isabella Rossellini) en Alan, hun huisdier. Ze zijn de enige overlevenden van een mysterieuze tragedie waarin een enorme gemeenschap van schelpen het niet overleefde.

Dan is er een documentairemaker die hen op Airbnb ontdekt en een korte film maakt waarin Marcel de hoofdrol speelt. Marcel krijgt miljoenen fans die Marcel aanbidden en bewonderen maar ook zijn er bedreigingen. Marcel wil het allerliefst zijn familie vinden, die hij allang dood waande. Een zoektocht over het leven, diep verdriet, vinden van verbinding en liefde.

Hoe knap gemaakt, dat je na even kijken vergeet dat het wandelende eenogige schelpen zijn, en ze helemaal vermenselijken! Je gaat helemaal op in hoe Marcel naar de wereld kijkt. Betoverend, diepgaand, verwarmend, slim en helemaal te gek...

Relax, shell away en geniet van dit mooie, grappige en lieve verhaal.
loading