The Princess (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De tragische dood van Diana Spencer op 31 augustus 1997 veroorzaakte een publieke uitbarsting van rouw zoals Engeland...
The Princess

The Princess

Documentaire
Taal:Engels Jaar:2022 Duur:1 u 44 min

De tragische dood van Diana Spencer op 31 augustus 1997 veroorzaakte een publieke uitbarsting van rouw zoals Engeland niet eerder meemaakte. Haar leven was publiek bezit. Zo ook haar dood. Regisseur Ed Perkins was als elfjarige getuige van de schok die het nieuws veroorzaakte en hoe deze gebeurtenis de media beheerste. Vanuit dit perspectief, zonder voice-over en uitsluitend aan de hand van archiefbeelden, maakt hij met 'The Princess' een confronterende kroniek over het publieke leven en de dood van de geliefde prinses. De schuchtere jonge vrouw die ze was toen de paparazzi haar voor het eerst bij haar huis opwachtten, haar charmante optreden tijdens de Australië-tournee en de hartverscheurende scène waarin haar jonge kinderen achter haar kist lopen.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading