De Wraak van de Ninja 2 (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De schurkachtige zakenman Philip wordt uit de Thaise gevangenis vrijgelaten en staat op het punt zijn...
De Wraak van de Ninja 2

De Wraak van de Ninja 2

Animatie Komedie
Taal: Nederlands Jaar: 2021 Duur: 1 u 23 min

De schurkachtige zakenman Philip wordt uit de Thaise gevangenis vrijgelaten en staat op het punt zijn straf te ontlopen. Omdat onschuldige kinderen hierdoor in gevaar zijn, komen de 13-jarige Aske en zijn pop, de geruite ninja, in actie om hun dorst naar wraak en gerechtigheid te lessen. Aske regelt een familievakantie naar Thailand en begint daar zijn missie om Philip weer achter de tralies te krijgen.

Actievol Exotisch Gerechtigheid Kleurrijk Thailand

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
5.1 16:9
C
Super leuk!
Leuke familiefilm om samen te kijken. Ondanks dat het voor jonge kinderen is zit er nog wel wat spanning in. Maar dat hoor er gewoon bij. Bij ons thuis was het echt geweldig om naar te kijken! Echt een aanrader! Je kan vanaf je telefoon zo streamen naar je tv dus echt handig!

Deze film komt ook voor in:

loading