Family Camp (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Grace Ackerman gelooft dat ze de perfecte remedie heeft gevonden voor haar onvolmaakte familie als de plaatselijke...
Family Camp

Family Camp

Komedie Familie
Taal:Engels Jaar:2022 Duur:1 u 47 min

Grace Ackerman gelooft dat ze de perfecte remedie heeft gevonden voor haar onvolmaakte familie als de plaatselijke pastoor de kerkgangers aanmoedigt om zich in te schreven voor een week familiekamp. Haar man Tommy sluit liever werkcontracten af, maar stemt in met haar plan. Op het kamp krijgen ze te maken met Eddie Sanders en diens familie. Dokter Eddie is een harmonica-spelende chiropractor die een spirituele mentor wil zijn voor iedereen. Tijdens hun weekje weg met de familie proberen Tommy en Eddie elkaar steeds te overtreffen, in plaats van dat ze aandacht schenken aan hun families.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading