Nachtwacht Show: Het Donkere Spiegelbeeld (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vlad, Keelin, Wilko en Vega mogen in het kledingatelier van de Hoge Raad een nieuwe...
Nachtwacht Show: Het Donkere Spiegelbeeld

Nachtwacht Show: Het Donkere Spiegelbeeld

Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2023 Duur: 1 u 15 min

Vlad, Keelin, Wilko en Vega mogen in het kledingatelier van de Hoge Raad een nieuwe outfit gaan kiezen omdat hun oude bijna is versleten. Kleermaker Zorax laat hen kiezen uit honderden verschillende kostuums. Vlad merkt in het atelier een zonnebril op waarmee je gedachten kan lezen. Wilko is meteen verliefd op de stoere wolvenklauw die er ligt. En Keelin voelt wel iets voor de vleugels die er hangen. Ze wil er heel graag mee vliegen. Maar de voorwerpen blijken niet te koop. Je kan ze enkel ruilen voor iets heel persoonlijks. Wilko geeft een van zijn wolventanden aan Zorax, Keelin een lok van haar elfenhaar en Vlad een druppel bloed. Maar vanaf dan gebeuren er vreemde dingen. Wilko, Vlad en Keelin ontdekken dat er dubbelgangers van hen rondlopen: donkere spiegelbeelden. Maar wat voert de valse Nachtwacht in het schild? Het komt tot een helse strijd tussen de goede en de slechte Nachtwacht. Maar wie zal winnen? Het belooft een waanzinnig spannend avontuur te worden, waarin de Nachtwacht de kleermaker van de hoge raad 'Zorax', tegen het lijf lopen.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading