Amsterdam (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Amsterdam is een romantische en spannende misdaadfilm en vertelt het verhaal van drie vrienden die plotseling verwikkeld...
Amsterdam

Amsterdam

Komedie Drama Historisch
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 2 u 9 min

Amsterdam is een romantische en spannende misdaadfilm en vertelt het verhaal van drie vrienden die plotseling verwikkeld raken in een shockerend Amerikaans geheim plot. De film toont een fascinerend verhaal, dat op briljante wijze historische feiten met fictie verweeft. Het is een film van 20th Century Studios en geregisseerd door gerenommeerd filmmaker David O. Russell.

Krachtige toespraak Spanning Dramatisch Vriendschap Periodekostuums 1930s New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Amsterdam  Soundtrack

Amsterdam Soundtrack

SpotifySpeel af op Spotify

1. Amsterdam Opening

Daniel Pemberton

2. Choice Not Need True Love

Daniel Pemberton

3. I Want to See You Happy

Daniel Pemberton

4. Something Suspicious

Daniel Pemberton

5. Into the Truck

Daniel Pemberton

6. Stockade France 1918

Daniel Pemberton

7. Triage

Daniel Pemberton

8. The French Lady

Daniel Pemberton

9. Welcome To My World

Daniel Pemberton

10. The Good Part Amsterdam

Daniel Pemberton

Eva
David O. Russell (American Hustle, Silver Linings Playbook) regisseert Amsterdam, met een flashy, big names cast. Burt Berendsen (Christian Bale), Valerie Voze (Margot Robbie) en Harold Woodman (John David Washington) worden vrienden en sluiten een pact voor het leven. Set in USA jaren '30 met de wanorde en misŤre van armoede, racisme en sociale ongelijkheid.

Prachtige cinematografie van Emmanuel Lubezki en Albert Wolsky deed de treffende setdressing.

Het trio ontdekt een fascistisch complot, fictie verweven met waargebeurde feiten. Ze zetten alles op alles om onder de beschuldiging van moord uit te komen en een coup te verijdelen.

Fantastisch acteerwerk, ongrijpbaar, awkward en treffend? Een romance, crimestory, thriller, film noir, comedy of 'n mix van dit al? Duik op de bank en laat je verrassen door Amsterdam.

Deze film komt ook voor in:

loading