Presque (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In de stad Lausanne is Louis directeur van een begrafenisonderneming. Als verstokte vrijgezel wijdt hij zich op zijn 58ste...
Presque

Presque

Komedie Drama
Taal: Frans Jaar: 2021 Duur: 1 u 28 min

In de stad Lausanne is Louis directeur van een begrafenisonderneming. Als verstokte vrijgezel wijdt hij zich op zijn 58ste volledig aan zijn beroep en kan zich er niet toe brengen met pensioen te gaan. Igor is 40 jaar oud, een scherpe geest in een gehandicapt lichaam. Hij heeft een hersenverlamming. Igor levert biologische groenten op zijn driewieler om zijn huur te betalen en brengt de rest van zijn tijd door in boeken van filosofen. Door een toeval kruisen de paden van Louis en Igor elkaar. In een opwelling besluit Louis Igor mee te nemen. Ze vertrekken beiden in een lijkwagen om het lichaam van een oude vrouw naar de voet van de Cevennen te brengen. Het wordt een leerzame tocht.

Discussie Vriendschap Contrast Lausanne

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Anneke
Ongelofelijke mooie en lieve film. Zo van genoten. Ik was bijna vergeten hoe een simpele film zo'n plezier kan geven. Fantastisch geacteerd! Zo goed dat je het acteren vergeet.
loading