The Glass Room (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tsjechoslowakije 1930. Op een heuvel buiten Praag laten Viktor en Liesel Landauer hun droomhuis bouwen. Een modern...
The Glass Room

The Glass Room

Drama
Taal:Engels Jaar:2019 Duur:1 u 39 min

Tsjechoslowakije 1930. Op een heuvel buiten Praag laten Viktor en Liesel Landauer hun droomhuis bouwen. Een modern vormgegeven huis van staal, glas en natuursteen. Met als blikvanger de centrale glazen kamer, een architectonisch hoogstandje. Als donkere wolken zich boven Europa samenpakken moet de joodse Viktor vluchten voor de nazi's. Het vertrek van de bewoners betekent niet het einde van het huis. Het gaat steeds in andere handen over: van de Landauers naar de nazi's, naar de Russen, naar de staat. Altijd blijft de glazen kamer magische aantrekkingskracht uitoefenen op de bewoners.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Bane
Een van mijn favorieten, zeer sterke film, waanzinnig goede verhaal. Twee super goede actrice. Snap ik niet dat zo weinig aandacht is aan besteed.

Deze film komt ook voor in:

loading