Ome Cor (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ome Cor, een Rotterdamse havenarbeider, komt in de problemen als hij fraudeert met zijn arbeidsongeschiktheidsuitkering....
Ome Cor

Ome Cor

Komedie Drama
Taal:Nederlands Jaar:2022 Duur:1 u 28 min

Ome Cor, een Rotterdamse havenarbeider, komt in de problemen als hij fraudeert met zijn arbeidsongeschiktheidsuitkering. Uiteindelijk belandt hij zelfs in de gevangenis. Ook de relatie met zijn puberdochter Carola staat onder spanning, en verloopt maar moeizaam. Hij probeert zijn leven weer op de rit te krijgen. Door de film te huren steun je een goed doel! Sodeknetters filmproducties doneert namelijk een deel van de opbrengst van de film aan het Sophia Kinderziekenhuis!

Huurprijs: €4,99 of 10 Moviepoints Huurperiode: 2 dagen
Geef cadeau
Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
Stereo 16:9
Mm
Heb de film gezien echt geweldig voor de liefhebbers van Rotterdam en geweldig veel BN'ers die meespelen.

Reviews

Ralf
Ik heb wel sympathie voor Ome Cor. Het einde is top.
Eva
De nieuwe Rotterdamse film, na een feestelijke premiere afgelopen november in het Luxor Theater direct door naar meJane. Een film van Sodeknetters filmproducties, volledig gefilmd in Rotterdam. Lekkere Rotterdamse humor met een mooie hartverwarmende kerstgedachte. Een deel van de opbrengst doneert Sodeknetters namelijk aan het Sophia Kinderziekenhuis.

Martin van Waardenberg is Ome Cor, je kent 'm vast al jaren als hit op YouTube, die in de nesten zit. Een 'klein' foutje; hij fingeert dat hij te ziek is om te werken en fraudeert de boel bij elkaar. Maar dit komt uit... weg uitkering, huis en hop, een taakstraf aan zijn broek. Zijn dochter haat het en bant hem. Problemen dus. Komt het allemaal nog goed met Ome Cor?
Hoe heeft Van Waardenberg het voor elkaar gekregen? Want de enorme sterrencast is te gek! Onder andere Lee Towers, Loes Luca, burgemeester Aboutaleb, Katja Schuurman, Guus Meeuwis, Huub Stapel, Humberto Tan, Jelka van Houten, Noortje Herlaar, Thomas Acda en velen meer stralen in de vrolijkste Rotterdamse film ooit.
Dieuwkje
Geweldige film
loading