Beast (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De weduwnaar en arts Nate Samuels reist met zijn twee dochters naar Zuid-Afrika, de plek waar hij zijn vrouw ontmoette. De...
Beast

Beast

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 29 min

De weduwnaar en arts Nate Samuels reist met zijn twee dochters naar Zuid-Afrika, de plek waar hij zijn vrouw ontmoette. De trip is bedoeld om het rouwproces te vergemakkelijken. Ze gaan er naar een reservaat waar ze achternagezeten worden door een leeuw wat uitmondt in een gevecht op leven en dood.

Leeuw Spannend Overlevingstocht Achtervolgingen Zuid-Afrika

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Eva
Ijslander Baltasar Kormákur levert fantastische regie met BEAST, de nieuwste Wildlife thriller.
Dr. Nate Samuels (Idris Elba; Fast&Furious Presents, Hobbs&Shaw, The Suicide Squad) reist af naar Zuid Afrika met zijn dochters Meredith (Iyana Hally)en Norah (Leah Sava Jeffries). Een reis bedoeld om te rouwen om overleden echtgenote en moeder, terug naar het fenomenale wildreservaat van vriend en bioloog Martin Battles (Sharlto Copley). Al snel wordt het een gevecht voor hun leven als een gigantische leeuw, de koning van de savanne, het op hen gemunt heeft...
loading