Lightyear (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Buzz Lightyear is een astronaut en de held waarop de speelgoedfiguur uit 'Toy Story' gebaseerd is. Na een jaar...
Lightyear

Lightyear

Animatie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 41 min

Buzz Lightyear is een astronaut en de held waarop de speelgoedfiguur uit 'Toy Story' gebaseerd is. Na een jaar voorbereiding leidt hij als gezagvoerder zijn eerste testvlucht en krijgt hij het gezelschap van de robotkat Sox. Buzz gaat een episch avontuur aan wanneer hij met een reusachtige robot, de keizer Zurg, moet afrekenen.

Ruimteavontuur Futuristisch Tijdreizen Ruimteschepen Vijandige planeet

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
mario
Meesurfen op een golf van goedgekeurde goedheid. Politiek correcte slechterikken, diverse helden en een vleugje regenbooggoedheid. En ja, met een vleug sci-fi en ergens nog een verhaal ook. Oftewel, Disney in de 20's. Het is anderhalf uur kinderplezier. Niets meer of minder.

Reviews

Eva
Lightyear (2022) is het verhaal van astronaut Buzz Lightyear, een speelgoedfiguur in de iconische enorm succesvolle Toy Story-reeks. De eerste Toy Story kwam uit in 1995 en was de allereerste Pixar film, met onder andere Tom Hanks, Annie Potts, John Ratzenberger en Tim Allen. Angus MacLane die we kennen als Pixar studios animator, Annie Award winnaar en co-regisseur van 'Finding Dory'.

Sci-fi held Buzz is testpiloot van een supersonische raket! De ruimtemissie neemt een plotselinge sprong 62 jaar in the future. Een meeslepend avontuur samen met Izzy, de kleindochter van zijn vroegere captain, en robot kitty Sox.

En helemaal in het nieuws, door een kus die twee vrouwen elkaar geven wordt de film nog steeds geweerd in veertien Aziatische en Arabische landen! Maar Pixar schrapt de scene niet...

Bereid je voor op mooi visual design, sci-fi actie, humor en gewoon veel fun!
loading