Lunana: A Yak in the Classroom (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ugyen is een jonge leraar in het moderne Bhutan. Hij vervult zijn taken, terwijl hij van plan is om...
Lunana: A Yak in the Classroom

Lunana: A Yak in the Classroom

Familie Drama
Taal: Dzongkha Jaar: 2020 Duur: 1 u 45 min

Ugyen is een jonge leraar in het moderne Bhutan. Hij vervult zijn taken, terwijl hij van plan is om naar Australië te gaan en daar zanger te worden. Als een terechtwijzing sturen zijn superieuren hem naar de meest afgelegen school ter wereld, in een ijzig Himalayadorp genaamd Lunana. Hij wordt verbannen uit zijn verwesterde comfort na een zware achtdaagse trektocht om er te komen. Daar vindt hij geen elektriciteit, geen schoolboeken en zelfs geen schoolbord. Hoewel ze arm zijn, heten de dorpelingen hun nieuwe leraar hartelijk welkom, maar hij staat voor de zware taak om de dorpskinderen les te geven zonder middelen.

Bhutaanse film Innerlijke strijd Zelfontdekking Himalaya landschap Lunana dorp

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading