Belle (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In het echte leven is Suzu een onzekere tiener die in een klein stadje woont met haar vader. Maar als ze online gaat in de...
Belle

Belle

Animatie Avontuur Drama
Taal: Japans Jaar: 2021 Duur: 1 u 56 min

In het echte leven is Suzu een onzekere tiener die in een klein stadje woont met haar vader. Maar als ze online gaat in de virtuele wereld van 'U' wordt ze Belle, een succesvolle zangeres met miljarden volgers. Omdat niemand weet dat de verlegen Suzu het ware gezicht is achter het popidool, raakt ze steeds meer verstrikt in dit dubbelleven. Door haar ontmoeting met het Beest, een mysterieus wezen binnen 'U', komen haar online en offline leven steeds vaker samen. Suzu gaat op zoek naar het Beest en samen ontdekken ze wat het betekent om jezelf te zijn.

Animatiepracht Moedige keuzes Identiteitszoektocht Kleurrijk spektakel Toekomstige tijd Virtuele wereld

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgi? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading