The Good Neighbor (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De nieuwe buren David en Robert kunnen het goed met elkaar vinden. Op een avond raken ze betrokken bij een...
The Good Neighbor

The Good Neighbor

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 1 u 40 min

De nieuwe buren David en Robert kunnen het goed met elkaar vinden. Op een avond raken ze betrokken bij een aanrijding waarbij een jonge vrouw komt te overlijden. Terwijl David overmand raakt door schuldgevoelens, wil Robert vooral zijn nieuwe vriend niet kwijtraken. Hun vervolgstap heeft ernstige consequenties.

Ontknoping Spanning Duister Schuldgevoel Architectuur Heden Riga

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Barbara
David is verhuisd voor zijn werk als journalist. Op het eerste gezicht lijkt zijn buurman Robert aardig en behulpzaam. Als David en Robert na een avond stappen terugrijden naar huis rijden ze een jonge vrouw aan.
Het blijkt de vrouw te zijn met wie David diezelfde avond in een kroeg heeft gedanst. David worstelt erg met zijn schuldgevoelens. Vooral als hij de zus van de overleden vrouw tegen het lijf loopt. De relatie die hij met haar krijgt, en Robert die ondertussen geheimzinnige praktijken erop na houdt, maken dat de film best spannend is en zeker voor herhaling vatbaar is.

Deze film komt ook voor in:

loading