Asking For It (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De serveerster Joey wordt aangerand na een afspraakje met haar oude vriend Mike. Later raakt ze bevriend met de...
Asking For It

Asking For It

Thriller
Taal:Engels Jaar:2021 Duur:1 u 37 min

De serveerster Joey wordt aangerand na een afspraakje met haar oude vriend Mike. Later raakt ze bevriend met de mysterieuze vreemdelinge Regina. Regina introduceert haar bij The Cherry Bombers, een bende die alleen uit vrouwen bestaat, waaronder Beatrice, Lily, Sal, Jett, Angie, Fala en Rudy. Allemaal lijden ze onder trauma's uit het verleden en samen vechten ze tegen een vrouwen hatende samenleving door het op te nemen tegen gewelddadige studenten, een corrupte politiemacht van mensenhandelaars onder leiding van Sheriff Morel, en de gevaarlijke extreemrechtse groep MFM (Men's First Movement) onder leiding van Mark Vanderhill.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading