Waar is Anne Frank Nederlands gesproken (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. De film volgt het avontuur van Kitty. Kitty is de onzichtbare...
Waar is Anne Frank (NL)

Waar is Anne Frank (NL)

Animatie Historisch
Taal: Nederlands Jaar: 2021 Duur: 1 u 35 min

NEDERLANDS GESPROKEN. De film volgt het avontuur van Kitty. Kitty is de onzichtbare vriendin waaraan Anne Frank haar dagboek heeft toegewijd. De opvliegende Kitty wordt wakker in Anne Franks huis, maar in de toekomst. Ze gaat vervolgens op een missie om Anne Frank weer te vinden, omdat ze denkt dat ze nog leeft. Ze moet wennen aan de moderne wereld, maar ze komt wel dichterbij bij het verhaal van Anne Frank.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
5.1 16:9
Eva
'Vertelt vanuit een fris perspectief over Annes leven en invloed.', de Volkskrant

Israelische filmmaker Ari Folman (Waltz with Bashir) kiest voor een originele animatieverfilming van het dagboek van Anne Frank. Een andere kijk op alle facetten in het oorlogsverhaal. Ontroerend en tragisch levensecht sprookje met thema's die we eenvoudig in deze tijd kunnen plaatsen.

Kitty komt tot leven in het Amsterdam van vandaag en gaat op onderzoek met het dagboek van Anne op zak. Ze zegt 'Anne schreef haar dagboek niet om scholen haar naam te doen dragen maar om mensen te beschermen'. Kitty ziet allerlei problemen in haar wereld, en probeert daarin de boodschap van Anne over menselijkheid en gelijke rechten door te geven. Samen met beste vriend Peter gaat ze illegale vluchtelingen helpen.

Op het Cannes Filmfestival ging 'Waar is Anne Frank' in wereldpremiere, heeft een nominatie voor Beste Animatiefilm door de European Film Awards en opende het Amsterdamse Kaboom Animation Festival in april dit jaar. Met mooie soundtrack.
loading