Gloria (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Gloria is 58 jaar en nog steeds op zoek naar haar ware liefde. Ze bezoekt feesten voor vrijgezellen in de hoop hem te...
Gloria

Gloria

Drama Arthouse
Taal: Spaans Jaar: 2013 Duur: 1 u 45 min

Gloria is 58 jaar en nog steeds op zoek naar haar ware liefde. Ze bezoekt feesten voor vrijgezellen in de hoop hem te treffen. Wanneer ze daar Rodolfo ontmoet lijkt de zoektocht eindelijk voorbij te zijn. Maar de relatie gaat niet over rozen en Gloria kan niet anders dan het droombeeld dat ze had los te laten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Gloria aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
An
Leuke film over een vrouw van middelbare leeftijd die een tweede jeugd beleeft en verwikkeld raakt in een aan uit romance zoals je die op jonge leeftijd ook zou kunnen beleven. Ondanks al haar verdrietjes komt ze er steeds weer bovenop en verliest haar levensvreugde niet. Naturel gespeeld, sober, maar toch beleef je Gloria.

Reviews

Anoniem
Wat een prachtige film. Zo dicht op de huid van de hoofdpersoon. Over het leven van alledag, kleine en grote problemen waren mensen mee worstelen en in dit geval een vrouw van middelbare leeftijd. Het is echt een filmhuisfilm. Er lijkt weinig te gebeuren in deze trage film maar het klopt precies met het beeld wat wordt neergezet van de hoofdpersoon en er gebeurd juist heel veel. Mooi einde.
loading