Flee (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Geanimeerde documentaire die het buitengewone waargebeurde verhaal vertelt van Amin. Hij vluchtte uit Afghanistan en kwam als...
Flee

Flee

Documentaire Animatie
8.00 Taal:Deens Jaar:2021 Duur:1 u 28 min

Geanimeerde documentaire die het buitengewone waargebeurde verhaal vertelt van Amin. Hij vluchtte uit Afghanistan en kwam als alleenstaande minderjarige vluchteling in Denemarken terecht. Nu is hij zesendertig jaar, een succesvol academicus en gaat hij trouwen met zijn vriend Kasper, met wie hij al een tijdje samen is. Maar een geheim dat hij al meer dan twintig jaar verbergt, dreigt het leven dat hij voor zichzelf heeft opgebouwd in Denemarken te ru´neren. Dit dwingt hem om voor het eerst zijn verborgen verleden te onthullen en zijn verhaal te delen met een goede vriend.

Huurprijs: €4,99 of 10 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in

Reviews (0)

8.00/10.0

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading