The Worst Person in the World (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Julie loopt tegen de 30 aan en ervaart een kleine existentiŽle crisis. Haar talenten weet ze niet te...
The Worst Person in the World

The Worst Person in the World

Drama Komedie
Taal: Noors Jaar: 2021 Duur: 2 u 3 min

Julie loopt tegen de 30 aan en ervaart een kleine existentiŽle crisis. Haar talenten weet ze niet te benutten en haar vriendje Aksel, een succesvolle striptekenaar, wil zich nu al een tijdje settelen. Wanneer ze zichzelf op een feestje uitnodigt, ontmoet Julie de charmante Eivind. Al snel verruilt ze Aksel voor deze nieuwe relatie.

Filmhoofdstukken Emotioneel afscheid Menselijke relaties Realistische stijl Moderne tijd Oslo

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Eva
2021. Oslo. Een prachtig komisch Deens drama geregisseerd door Joachim Trier neemt je mee naar het woelige liefdesleven van Julie (Renate Reinsve). Julie is op zoek in het leven, de liefde, carriere... Is haar rustig voortkabbelende leventje dat wat zij wil op haar dertigste? Alles anders en met een nieuwe knappe Deen Eivind het leven op zín kop.

Het is het laatste deel van Triers trilogie na Reprise (2006) en August (2011) . Een ontroerende, diepgaande en gelaagde film, waarbij je je samen met Julie afvraagt wat een perfect leven is. Is de buitenkant ook je innerlijk, wat laat je zien op social media en wat geeft nou heerlijke inspiratie en voldoening. Perfecte relaties, een leven vol verrassingen en onstuimigheden...

"That sense of longing to belong gave me the energy to make this movie", zegt Trier.
loading