En Attendant Bojangles (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Camille en Georges dansen door het leven op hun favoriete nummer Mr Bojangles. Samen met hun zoontje Gary...
En Attendant Bojangles

En Attendant Bojangles

Drama
Taal: Frans Jaar: 2021 Duur: 2 u

Camille en Georges dansen door het leven op hun favoriete nummer Mr Bojangles. Samen met hun zoontje Gary leiden ze een onbezorgd bestaan vol fantasie, feesten en rare huisdieren in hun Parijse appartement. Voor wervelwind Camille is niks te gek en Georges volgt haar uit liefde in alle dromen en wilde plannen. Achter haar stralende verschijning schuilt ook een duistere kant die zich steeds vaker opdringt. Vader en zoon zetten alles op alles om hun wereld intact te houden. Maar als Camille op een dag te ver gaat, lukt het niet langer om de realiteit buiten de deur te houden.

Visuele flair Emotionele diepte Liefdesverhaal Dansscènes Jaren 60 Parijs

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading