Honey Girls (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als drie jonge muzikanten worden uitgekozen om mee te doen aan een wedstrijd om de volgende, geweldige soloartiest te...
Honey Girls

Honey Girls

Familie Muziek
Taal:Engels Jaar:2021 Duur:1 u 26 min

Als drie jonge muzikanten worden uitgekozen om mee te doen aan een wedstrijd om de volgende, geweldige soloartiest te vinden, ontdekken ze al snel dat ze beter samen kunnen werken. In het geheim vormen de ze band Honey Girls, en schrijven en voeren vermomd een liedje op wat gelijk een virale hit wordt. Maar om eliminatie te voorkomen, moeten ze hun band geheimhouden voor de gastvrouw, wereldwijde superster Fancy G, die op zoek is naar een solo-act. De drie deelnemers moeten uiteindelijk beslissen wat belangrijker is: een talentenshow winnen of een blijvende vriendschap.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading