Ghostbusters: Afterlife (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Callie erft de boerderij van haar vader, een van de originele Ghostbusters. Ze verhuist met haar kinderen...
Ghostbusters: Afterlife

Ghostbusters: Afterlife

Sciencefiction Komedie
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 1 u 59 min

Callie erft de boerderij van haar vader, een van de originele Ghostbusters. Ze verhuist met haar kinderen Phoebe en Trevor naar het kleine dorpje in Oklahoma. Daar vinden ze onder meer Ecto-1, het voertuig van de Ghostbusters, terug. De kinderen moeten beslissen of ze in hun voetsporen willen treden.

Actie Hartverwarmend Familiebanden Ecto-1 21e eeuw Oklahoma

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Filip
De legacy is hersteld, oef.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Eva
Eindelijk is ie uit, het vervolg op Ghostbusters I en II (1984 en 1989)! Regie door Jason Reitman met een nieuwe jonge cast en de reunie van de oude, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver en Annie Potts.

In het verhaal erft Callie de boerderij van haar vader in Oklaohoma. Samen met haar kinderen Phoebe en Trevor verhuist ze en ontdekken ze Ecto-1, de geheime erfenis van hun opa en hun connectie met de Ghostbusters. Tijd om de wereld te gaan bevrijden van de nieuwe monsters.

Is het gelukt een geslaagde mix van de oude kaskraker en een nieuwe frisse actiecomedy te maken? Ik vind van wel..
loading