Apocalypse Pompeii (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De ex-commando Jeff Pierce bezoekt samen met zijn gezin de archeologische stad Pompeii als onderdeel van hun...
Apocalypse Pompeii

Apocalypse Pompeii

Actie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 24 min

De ex-commando Jeff Pierce bezoekt samen met zijn gezin de archeologische stad Pompeii als onderdeel van hun Europese vakantiereis. Wanneer onverwachts de vulkaan Vesuvius tot uitbarsting komt, kunnen zijn vrouw en dochter geen kant op. De twee zetten alles op alles om ondanks de lava en aswolk te overleven. Ondertussen schakelt de Pierce de hulp van zijn eigen legereenheid in om zijn gezin te redden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Apocalypse Pompeii aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
With spectacular scenes, despite some unrealistic points, and plenty of action I think it's a really good film. The rescue attempt has many turns and twists and it has very good educational and cultural material too. The special effects are also quite good.

Reviews

Anoniem
Toen we de trailer zagen leek het ons een mooie film. Helaas viel het tegen. Gesteente dat duidelijk tempex was, dat op gegeven moment naar beneden valt. De lava kroop via de trap omhoog. Erg nep. Acteerwerk was ook niet goed. Jammer, had een leuke film kunnen zijn.
loading