99cd3843754d20ec3c5885d805db8a32
Die Chroniken Des Adolf Hitler online kijken / downloaden: Deze documentaire richt zich voor de eerste keer op de opkomst en ondergang van Adolf Hitler vanuit Duits perspectief. Als leider van de nazi-partij, die binnen een paar jaar uitgroeide tot een organisatie met 8,5 miljoen leden, ging hij zijn weg zonder compromissen tot het bittere einde. Deze documentaire toont zonder blikken of blozen de agressieve ontwikkeling van het Duitse buitenlandse beleid zowel voor als tijdens de oorlog, de deportatie en moord op de Joden en de uiteindelijke overgave van de nazi's aan de geallieerden. - Die Chroniken Des Adolf Hitler
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Die Chroniken Des Adolf Hitler
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Die Chroniken Des Adolf Hitler

Deze documentaire richt zich voor de eerste keer op de opkomst en ondergang van Adolf Hitler vanuit Duits perspectief. Als leider van de nazi-partij, die binnen een paar jaar uitgroeide tot een organisatie met 8,5 miljoen leden, ging hij zijn weg zonder compromissen tot het bittere einde. Deze documentaire toont zonder blikken of blozen de agressieve ontwikkeling van het Duitse buitenlandse beleid zowel voor als tijdens de oorlog, de deportatie en moord op de Joden en de uiteindelijke overgave van de nazi's aan de geallieerden.
Waardering:
Acteurs: Adolf Hitler, Joseph Goebbels, Heinrich Himmler
Categorie: Documentaire
Oorlog

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!