Summer of Soul (...Or, When the Revolution Could Not Be Televised): In de loop van zes weken in de zomer van 1969, slechts 160 kilometer ten zuiden van Woodstock, werd het Harlem Cultural Festival gefilmd in wat toentertijd Mount Morris Park heette. De opnames zijn nog nooit gezien en grotendeels vergeten. Tot nu toe. Deze documentaire werpt een licht op het belang van de geschiedenis voor het spiritueel welzijn en toont de helende kracht van muziek in tijden van onrust, zowel in het verleden als in het heden.
Summer of Soul (...Or, When the Revolution Could Not Be Televised)

Summer of Soul (...Or, When the Revolution Could Not Be Televised)

Documentaire Muziek 8.10
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:5.1 Jaar:2021 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 53 minuten
In de loop van zes weken in de zomer van 1969, slechts 160 kilometer ten zuiden van Woodstock, werd het Harlem Cultural Festival gefilmd in wat toentertijd Mount Morris Park heette. De opnames zijn nog nooit gezien en grotendeels vergeten. Tot nu toe. Deze documentaire werpt een licht op het belang van de geschiedenis voor het spiritueel welzijn en toont de helende kracht van muziek in tijden van onrust, zowel in het verleden als in het heden.
Huurprijs: €5,99 of 12 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

meJane Exclusive

Huur nu Summer of Soul (...Or, When the Revolution Could Not Be Televised) en krijg direct toegang tot unieke nooit eerder vertoonde filmspecials, enkel en alleen te zien op meJane.com.

Deze film komt ook voor in

Reviews (0)

8.10/10.0

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading