Sweetness in the Belly (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Lily Abdal verloor haar ouders in Afrika en vlucht naar Engeland om aan de burgeroorlog te ontkomen. In...
Sweetness in the Belly

Sweetness in the Belly

Drama 6.70
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:5.1 Jaar:2019 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 45 minuten

Lily Abdal verloor haar ouders in Afrika en vlucht naar Engeland om aan de burgeroorlog te ontkomen. In Londen begeeft ze zich onder de immigranten en poogt ze families met elkaar te herenigen. Ze heeft hiervoor zo haar eigen redenen.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

6.70/10.0
8
Eva
11-02-2022
'Your heart and my heart are very old friends'

Een intrigerend melodrama gebaseerd op een roman van Camilla Gibb, over verlies, verbanning, religie, afkomst, hoop en liefde.
In de sixties wordt een Brits zeven-jarig meisje door haar hippie-ouders in Marokko achtergelaten. Als jonge vrouw verbannen naar Ethiopie waar ze haar grote liefde arts Aziz ontmoet, maar moet dan vluchten naar Engeland als de burgeroorolog uitbreekt. Samen met Amina, een getraumatiseerde vluchtelinge, vindt ze haar missie om immigranten en vluchtelingen te helpen hun familie terug te vinden in Afrika.

Was Lily geloofwaardig, open-minded en bevlogen of bleef ze kleurloos en passief? Het zeer actuele verhaal beloofde veel, maar de regisseur heeft veel kansen laten liggen. De film werd boeiend door de tweede verhaallijn, die van de Egyptische Amina, en haar vond ik de show stelen door haar acteerprestaties.
loading