Oddbods: Snoepen of Spoken (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Oddbods draait om zeven harige personages met verschillende kleuren die allerlei dagelijkse uitdagingen...
Oddbods: Snoepen of Spoken

Oddbods: Snoepen of Spoken

Animatie
Taal: Nederlands Jaar: 2019 Duur: 53 min

Oddbods draait om zeven harige personages met verschillende kleuren die allerlei dagelijkse uitdagingen moeten zien op te lossen. Ze hebben zeer uiteenlopende karakters en communiceren met gebaren. De namen van de karakters zijn bubbles, pogo, newt, jeff, slick, fuse en zee hun gedrag en avonturen leiden altijd tot zeer ongebruikelijke situaties waarbij ze vaak op hun snufferd vallen. Er dingen stuk gaan omdat ze elkaar vaak niet begrijpen. In Oddbods Snoepen of Spoken laten ze zien hoe ze de gevaren van het dagelijks leven aanpakken en onbedoeld gewone situaties veranderen in onverwachte. Ze beleven buitengewone en humoristische gebeurtenissen waarbij de oddbods meestal fysieke grappen gebruiken.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading