While We Sleep (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een dertienjarig meisje lijdt aan een slaapstoornis en heeft last van angstaanjagende dromen. De familie huurt...
While We Sleep

While We Sleep

Horror
Taal:Engels Jaar:2021 Duur:1 u 29 min

Een dertienjarig meisje lijdt aan een slaapstoornis en heeft last van angstaanjagende dromen. De familie huurt radioloog Nina Evanko in om erachter te komen waar de dromen vandaan komen. Nina weet de oorzaak te achterhalen, maar deze blijkt gruwelijker te zijn dan de dromen zelf.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints Huurperiode: 2 dagen
Geef cadeau
Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in

Betje
Waardeloos aftreksel vd exorsist in c-kwaliteit. Door de slechte acteer presentaties heb je het idee dat je naar een familie film aan het kijken bent, ze weten totaal geen gevoel, spanning of schrik elementen over te brengen. Zonde van je tijd en vooral zonde om hier je moviepoints aan te verspillen.
loading