Spirit Untamed (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Lucky Prescott heeft haar overleden moeder, Milagro Navarro nooit echt gekend. Zij was een onbevreesde...
Spirit Untamed

Spirit Untamed

Animatie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 1 u 24 min

Lucky Prescott heeft haar overleden moeder, Milagro Navarro nooit echt gekend. Zij was een onbevreesde stuntartieste in paardenshows en kwam uit Miradero, een klein stadje aan de rand van het Wilde Westen. Net als haar moeder is Lucky geen fan van regels en beperkingen, wat haar tante Cora heel wat zorgen baart. Lucky is opgegroeid in een stad aan de oostkust onder het toeziend oog van Cora, maar wanneer Lucky haar eigen geluk beproeft en een te groot aantal dolle streken uithaalt, besluit Cora hun spullen te pakken en terug te verhuizen naar Lucky's vader Jim, in Miradero. Lucky is absoluut niet onder de indruk van het saaie stadje. Ze verandert van gedachten als ze Spirit ontmoet, een wilde Mustang die haar onafhankelijkheidsdrang deelt, en ze bevriend raakt met twee meisjes die paardrijden.

Paarden Avontuurlijk Vriendschap Levendige animatie Wilde Westen Miradero

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading