The End of Us (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het is de nacht van 10 maart 2020 en de werkeloze acteur Nick en zijn vriendin Leah gaan uit elkaar. De break-up is...
The End of Us

The End of Us

Drama Romantiek Komedie
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 1 u 28 min

Het is de nacht van 10 maart 2020 en de werkeloze acteur Nick en zijn vriendin Leah gaan uit elkaar. De break-up is alleen niet zo goed gepland. De volgende ochtend laat de staat Californië weten dat ze een thuis-blijf-bevel inschakelen om COVID-19 tegen te gaan en de exen worden geforceerd om samen te blijven wonen. Tijdens de voortdurende quarantaine begint Leah een geheime relatie met haar collega Tim, terwijl Nick zich realiseert dat hij een grote fout heeft gemaakt. Hij gebruikt de lockdown om Leah terug te winnen. Kan de quarantaine hun relatie redden?

Dramakomedie Isolatie Reflectief Liefdesverdriet Lege straten Moderne tijd Los Angeles

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading