Calendar Girls (2003) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Calendar Girls is een hilarische, eigenzinnige komedie met onder andere Golden Globe winnares Helen Mirren en Julie...
Calendar Girls

Calendar Girls

Komedie Drama
Taal: Engels Jaar: 2003 Duur: 1 u 44 min

Calendar Girls is een hilarische, eigenzinnige komedie met onder andere Golden Globe winnares Helen Mirren en Julie Walters. In het slaapstadje North Yorkshire vermaken de vrouwen zich met buitengewoon saaie bijeenkomsten waarin ze alles leren over de verschillende bereidingswijzen van broccoli en andere oninteressante onderwerpen. Als de man van een van hen overlijdt aan kanker besluiten ze, als eerbetoon, geld in te gaan zamelen voor het kanker instituut. Hier kiezen ze wel een heel ludieke manier voor: een naaktkalender! Dit besluit zet al spoedig de hele stad, de vrouwenorganisatie en de rest van het land in rep en roer... Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep bijzondere vrouwen op middelbare leeftijd waarvan de kalender beter verkocht dan die van mevrouw Spears en mevrouw Crawford samen. Een hartverwarmend verhaal dat je zowel aan het lachen als aan het huilen maakt!

Sensatie Humoristisch Inspirerend Vriendschap Naaktkalender 2000s Yorkshire

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading