Planes (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. De wereld van Cars bereikt nieuwe hoogtes in Planes, Disney's hoogvliegende...
Planes

Planes

Kids Animatie Familie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 28 min

ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. De wereld van Cars bereikt nieuwe hoogtes in Planes, Disney's hoogvliegende animatie komedie boordevol actie en avontuur. Maak kennis met Dusty, een sproeivliegtuigje met hemelhoge dromen, die een unieke kans krijgt om het op te nemen tegen de snelste vliegtuigen van de wereld in de grootste race die ooit in de lucht heeft plaatsgevonden. Dusty heeft een groot hart, maar ook twee grote problemen: hij is niet bepaald gemaakt om te racen en hij heeft hoogtevrees. Zijn moed wordt op de proef gesteld wanneer deze onwaarschijnlijke held hoger wil komen dan hij ooit voor mogelijk had gehouden. Met een beetje hulp van zijn vrienden vindt Dusty zowel de moed om meer te zijn dan waar hij voor gebouwd is, als de inspiratie om boven zichzelf uit te stijgen.

Race Avontuurlijk Inspirerend Vriendschap Kleurrijk Moderne Tijd Wereldwijd

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Anoniem
Net als Cars, een leuke film. Veel grappige en spannende momenten. Zeker een aanrader.
loading