The Dog Who Wouldn't Be Quiet (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een melancholische, mystieke en erg grappige film over een tedere man die alledaagse beslissingen...
The Dog Who Wouldn't Be Quiet

The Dog Who Wouldn't Be Quiet

Drama Komedie
Taal: Spaans Jaar: 2021 Duur: 1 u 10 min

Een melancholische, mystieke en erg grappige film over een tedere man die alledaagse beslissingen neemt met levensbepalende gevolgen. Of hoe episch en absurd een gewoon mensenleven eigenlijk is. Een coming of age film voor volwassenen. Sebastiaan is een dertiger met een hond. De hond mist hem als hij naar zijn werk gaat. Op zijn werk willen ze geen hond, want voordat je het weet heb je een kantoor vol met kippen en is iedereen aan het paaldansen. Daar heeft Sebastiaan geen antwoord op en hij vertrekt samen met zijn hond naar een boerderij waar ze mogen wonen. Dan gebeurt er iets Een grootse kleine film bestaande uit vijf episodes die over jaren heen zijn gefilmd door vijf verschillende cameramannen in het mooiste zwart-wit. Elke episode sluit af met een korte, wonderschone animatie waarin een hele wereld aan emoties en gebeurtenissen worden teruggebracht tot de essentie. Extreem herkenbaar, optimistisch en warm.

Episodisch Onzekerheid Reflectief Eenzaamheid Zwart-wit Boerderijleven

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading