Sin Origen (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Pedro De Toro en zijn familie worden vastgehouden in een huis met geavanceerde technologie op een afgelegen plek. Pedro...
Sin Origen

Sin Origen

Actie Horror
Taal: Spaans Jaar: 2020 Duur: 1 u 29 min

Pedro De Toro en zijn familie worden vastgehouden in een huis met geavanceerde technologie op een afgelegen plek. Pedro wil het drugskartel verlaten dat hij heeft geholpen met zijn financiële kennis, dit is de nacht die hij gepland heeft om alles te beëindigen. Lina, een ziek 10-jarig meisje, arriveert onverwacht bij het huis, op hetzelfde moment als een groep professionele huurmoordenaars die geavanceerde technologie combineren met middeleeuwse wapens. Het lijkt erop dat De Toro's familie zal worden afgeslacht door het kartel, totdat hij het doel van de moordenaars ontdekt: het onschuldige meisje doden... Is dit meisje echt een onschuldig kind?

Familie Spanning Duisternis Actiehorror Beveiligingssysteem Veilig huis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading