The Dissident (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. The Dissident, van Oscar-winnend regisseur Bryan Fogel (Icarus), is een documentaire-thriller die het labyrint van...
The Dissident

The Dissident

Documentaire Thriller
Taal: Engels Jaar: 2020 Duur: 1 u 53 min

The Dissident, van Oscar-winnend regisseur Bryan Fogel (Icarus), is een documentaire-thriller die het labyrint van bedrog blootlegt achter de moord op de Washington Post-journalist Jamal Khashoggi in de Saoedische ambassade in Istanbul. Een verhaal over geld, tirannie en doorgedraaide technologie. Met een schat aan nooit eerder vertoonde beelden en ongekende toegang tot degenen die het dichtst bij het verhaal staan, inclusief Khashoggi's verloofde Hatice Cengiz, de Turkse politie en aanklagers, en de jonge Saoedische dissident waarmee Khashoggi samenwerkte. Al het bewijs wijst rechtstreeks naar de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman, die nergens voor is teruggedeinsd om dit verhaal in de doofpot te stoppen.

Bekend om Confronterend Politieke moord Beveiligingsbeelden 2010s Saoedische ambassade

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading