Fien en Teun: Het Grote Dierenfeest (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Fien en Teun maken er een feestje van! Het lijkt een normale dag op de boerderij, maar dat is...
Fien en Teun: Het Grote Dierenfeest

Fien en Teun: Het Grote Dierenfeest

Familie
Jaar: 2021 Duur: 58 min

Fien en Teun maken er een feestje van! Het lijkt een normale dag op de boerderij, maar dat is het niet. Er moet nog een hoop gebeuren, want morgen is het grote dierenfeest. Fien en Teun hangen vlaggetjes op, pakken cadeautjes in voor de dieren en bakken een appeltaart. Als Stip de Pony op de boerderij komt logeren, gaat er ineens van alles mis! Rosa, Sebastiaan, Pim en Mike & Molly vinden dat eerst niet zo leuk, maar Stip bedoelt het echt goed. Als Meneer Beer ineens nergens meer te vinden is, krijgt Stip de kans om zich te bewijzen. Maar is dit wel op tijd? Kan het grote dierenfeest nog doorgaan?

Kinderplezier Feestelijke Vriendschap Vlaggetjes Hedendaags Boerderijleven

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Fien en Teun: Het Grote Dierenfeest aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading