Held for Ransom (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De jonge Deense fotograaf Daniel Rye vertrekt in 2013 naar SyriŽ om het dagelijks leven van de burgers vast te...
Held for Ransom

Held for Ransom

Drama
Taal: Deens Jaar: 2019 Duur: 2 u 13 min

De jonge Deense fotograaf Daniel Rye vertrekt in 2013 naar SyriŽ om het dagelijks leven van de burgers vast te leggen tijdens een politiek conflict. Echter wordt hij in een grensstad genaamd Azaz ontvoerd door mensen van IS. Samen met de Amerikaanse journalist James Foley en andere gijzelaars, wordt Daniel maar liefst dertien maanden gevangen gehouden en gemarteld. Naast het aangrijpende verhaal van Rye, leven wij ook mee met zijn familie die maandenlang zenuwslopende onderhandelingen moet voeren met de ontvoerders en hun eigen overheid. Zij leven al die tijd met de angst dat Daniel nooit meer zal terugkeren. De film is gebaseerd op het boek Gegijzeld door IS (2016) van Daniel Rye & Puk Damsgard, in Nederland uitgegeven door uitgeverij Boekerij.

Waargebeurd Wanhoop Spannend Gijzeling Gevangenschap SyriŽ

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading