YES, GOD, YES (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Amerikaanse Midwest, begin 2000. Wanneer katholieke tiener Alice (Natalia Dyer - Stranger Things) toevallig de...
YES, GOD, YES

YES, GOD, YES

Drama Komedie
Taal: Engels Jaar: 2019 Duur: 1 u 14 min

De Amerikaanse Midwest, begin 2000. Wanneer katholieke tiener Alice (Natalia Dyer - Stranger Things) toevallig de geneugten van de "zelfbediening'' ontdekt, schrijft ze zich in voor een retraite die haar van die duivelse ziekte af moet helpen. Maar ze valt als een blok voor de spetter van het kamp en ontdekt dat de heiligste boontjes vaak de hypocrietste zijn. Met een briljante, doorleefde vertolking van Natalia Dyer uit Stranger Things, steekt Yes, God, Yes uitgebreid de draak met hypocrisie en preutsheid. Regisseur Karen Maine bewerkte haar eigen kortfilm tot een hilarische en heerlijk openhartige prent over ontluikende tieners en hun sexploten.

Kritische blik Lichtvoetige toon Seksuele ontwaking Visuele tegenstelling Jaren 2000 Religieuze retraite

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading