Elefante Blanco (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 'Villa Virgin' is een sloppenwijk in Buenos Aires waar Julian en Nicolas, twee bevriende priesters,...
Elefante Blanco

Elefante Blanco

Drama
Taal: Spaans Jaar: 2012 Duur: 1 u 41 min

'Villa Virgin' is een sloppenwijk in Buenos Aires waar Julian en Nicolas, twee bevriende priesters, onvermoeibaar werken om de lokale bevolking te helpen. Julian houdt toezicht op de bouw van een ziekenhuis met behulp van zijn politieke contacten. Nicolas helpt hem sinds hij terug is van een heftig project in de jungle dat hij begeleidde, waarbij paramilitaire troepen onverhoopt een bloedbad veroorzaakten. Nicolas is verward door wat hij heeft meegemaakt, maar vindt troost bij Luciana: een jonge, aantrekkelijke, atheďstische maatschappelijk werkster. Terwijl zijn geloof verzwakt, ontstaat steeds meer spanning en geweld binnen de drugskartels in de sloppenwijk. Wanneer de bouw van het ziekenhuis wordt stopgezet door ministerieel besluit, is het kookpunt in de wijk bereikt en breken er rellen uit.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Elefante Blanco aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading