Run Hide Fight (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na de dood van haar moeder hunkert de 17-jarige Zoe naar een nieuwe start. Tot vier studenten, belust op instant...
Run Hide Fight

Run Hide Fight

Actie 6.49
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:5.1 Jaar:2020 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 45 minuten

Na de dood van haar moeder hunkert de 17-jarige Zoe naar een nieuwe start. Tot vier studenten, belust op instant roem, op school een bloedbad aanrichten dat ze live streamen. Zoe kreeg van haar vader, ex-militair, weinig emotionele steun, maar wel een unieke skillset mee. In plaats van weg te lopen of zich te verstoppen, besluit ze om terug te vechten!

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

6.49/10.0
8
Barbara
15-05-2021
Zoe Hull een 17 jarige tiener die erg veel moeite heeft om de dood van haar moeder te verwerken.Met haar vader Todd heeft ze niet zo'n hele goeie band,mede dank zijn harde voorkomen.Als Zoe aan haar laatste weken van haar examenjaar begint, komen er 4 gewapende jongens de school binnen rijden die alle leerkrachten en leerlingen terroriseren en onder schot houden.Zoe die ondanks haar harde vader toch nog wat van hem heeft geleerd besluit haar mede leerlingen te helpen,en neemt het heft in eigen handen.Ze brengt haar eigen leven in gevaar om zo de rest te helpen.Deze film is echt een aanrader.
loading