Run Hide Fight: Na de dood van haar moeder hunkert de 17-jarige Zoe naar een nieuwe start. Tot vier studenten, belust op instant roem, op school een bloedbad aanrichten dat ze live streamen. Zoe kreeg van haar vader, ex-militair, weinig emotionele steun, maar wel een unieke skillset mee. In plaats van weg te lopen of zich te verstoppen, besluit ze om terug te vechten!
×
Run Hide Fight
Na de dood van haar moeder hunkert de 17-jarige Zoe naar een nieuwe start. Tot vier studenten, belust op instant roem, op school een bloedbad aanrichten dat ze live streamen. Zoe kreeg van haar vader, ex-militair, weinig emotionele steun, maar wel een unieke skillset mee. In plaats van weg te lopen of zich te verstoppen, besluit ze om terug te vechten!
Details
Geluid: 5.1
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (1)Run Hide Fight
Geschreven door: Barbara
   15-05-2021
Zoe Hull een 17 jarige tiener die erg veel moeite heeft om de dood van haar moeder te verwerken.Met haar vader Todd heeft ze niet zo'n hele goeie band,mede dank zijn harde voorkomen.Als Zoe aan haar laatste weken van haar examenjaar begint, komen er 4 gewapende jongens de school binnen rijden die alle leerkrachten en leerlingen terroriseren en onder schot houden.Zoe die ondanks haar harde vader toch nog wat van hem heeft geleerd besluit haar mede leerlingen te helpen,en neemt het heft in eigen handen.Ze brengt haar eigen leven in gevaar om zo de rest te helpen.Deze film is echt een aanrader.
Schrijf zelf een review
loading