Run Hide Fight (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na de dood van haar moeder hunkert de 17-jarige Zoe naar een nieuwe start. Tot vier studenten, belust op instant...
Run Hide Fight

Run Hide Fight

Actie
Taal: Engels Jaar: 2020 Duur: 1 u 45 min

Na de dood van haar moeder hunkert de 17-jarige Zoe naar een nieuwe start. Tot vier studenten, belust op instant roem, op school een bloedbad aanrichten dat ze live streamen. Zoe kreeg van haar vader, ex-militair, weinig emotionele steun, maar wel een unieke skillset mee. In plaats van weg te lopen of zich te verstoppen, besluit ze om terug te vechten!

Live streaming Overlevingsstrijd Claustrofobisch Actiethriller Actiescènes Heden Middelbare school

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Barbara
Zoe Hull een 17 jarige tiener die erg veel moeite heeft om de dood van haar moeder te verwerken.Met haar vader Todd heeft ze niet zo'n hele goeie band,mede dank zijn harde voorkomen.Als Zoe aan haar laatste weken van haar examenjaar begint, komen er 4 gewapende jongens de school binnen rijden die alle leerkrachten en leerlingen terroriseren en onder schot houden.Zoe die ondanks haar harde vader toch nog wat van hem heeft geleerd besluit haar mede leerlingen te helpen,en neemt het heft in eigen handen.Ze brengt haar eigen leven in gevaar om zo de rest te helpen.Deze film is echt een aanrader.

Deze film komt ook voor in:

loading