The Sword and the Scoob!: Reis terug in de tijd naar het hof van koning Arthur in deze legendarische sage vol tovenaars, ridders, draken... en Scooby-Doo! Een boosaardige heks probeert de macht over te nemen in Camelot, koning King Arthur heeft dan ook de hulp nodig van onze favoriete superspeurders om zijn troon veilig te stellen. Maar maken ze de boel niet royaal erger met hun verwoede pogingen? Deze originele film laat je gegarandeerd lachen, Scooby en Shaggy zijn er helemaal klaar voor!
2021

The Sword and the Scoob!

Bekijk reviews (0)
73 min Taal: Engels Ondertiteling: Nederlands | Geluid: 5.1 Beeldformaat: 16:9
Animatie Kids Reis terug in de tijd naar het hof van koning Arthur in deze legendarische sage vol tovenaars, ridders, draken... en Scooby-Doo! Een boosaardige heks probeert de macht over te nemen in Camelot, koning King Arthur heeft dan ook de hulp nodig van... meer filminformatie
Regisseur: Maxwell Atoms

Ook op:
Beschikbaar t/m: 30 juni 2021
Kijk voor: €4,99 of 10 Moviepoints
Huurperiode: 2 dagen
Trailer Geef cadeau
×
The Sword and the Scoob!
Reis terug in de tijd naar het hof van koning Arthur in deze legendarische sage vol tovenaars, ridders, draken... en Scooby-Doo! Een boosaardige heks probeert de macht over te nemen in Camelot, koning King Arthur heeft dan ook de hulp nodig van onze favoriete superspeurders om zijn troon veilig te stellen. Maar maken ze de boel niet royaal erger met hun verwoede pogingen? Deze originele film laat je gegarandeerd lachen, Scooby en Shaggy zijn er helemaal klaar voor!
Details
Regisseurs:Maxwell Atoms
Geluid: 5.1
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (0)The Sword and the Scoob!

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

Schrijf zelf een review
loading