Batman: Soul of the Dragon: Midden in de swingende jaren 70 volgt Bruce Wayne een opleiding bij een meester-sensei en wordt hij gesmeed in het vuur van de oosterse vechtkunsten. Deze verbintenissen voor het leven worden op de proef gesteld wanneer een dodelijke dreiging uit het verleden opnieuw zijn opwachting maakt. Batman moet de handen ineenslaan met de wereldberoemde kunstenaars in de oosterse vechtkunsten Richard Dragon, Ben Turner en Lady Shiva om te vechten tegen de monsters uit deze wereld en daarbuiten!
2021

Batman: Soul of the Dragon

Bekijk reviews (0)
79 min Taal: Engels Ondertiteling: Nederlands | Geluid: 5.1 Beeldformaat: 16:9
Actie Animatie Midden in de swingende jaren 70 volgt Bruce Wayne een opleiding bij een meester-sensei en wordt hij gesmeed in het vuur van de oosterse vechtkunsten. Deze verbintenissen voor het leven worden op de proef gesteld wanneer een dodelijke dreiging uit... meer filminformatie
Regisseur: Sam Liu

Ook op:
Beschikbaar t/m: 30 juni 2021
Kijk voor: €4,99 of 10 Moviepoints
Huurperiode: 2 dagen
Trailer Geef cadeau
×
Batman: Soul of the Dragon
Midden in de swingende jaren 70 volgt Bruce Wayne een opleiding bij een meester-sensei en wordt hij gesmeed in het vuur van de oosterse vechtkunsten. Deze verbintenissen voor het leven worden op de proef gesteld wanneer een dodelijke dreiging uit het verleden opnieuw zijn opwachting maakt. Batman moet de handen ineenslaan met de wereldberoemde kunstenaars in de oosterse vechtkunsten Richard Dragon, Ben Turner en Lady Shiva om te vechten tegen de monsters uit deze wereld en daarbuiten!
Details
Regisseurs:Sam Liu
Geluid: 5.1
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (0)Batman: Soul of the Dragon

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

Schrijf zelf een review
loading