Alceste A Bicyclette (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op het hoogtepunt van zijn theater carriere trekt de acteur Serge Tanner zich terug op het ingeslapen...
Alceste A Bicyclette

Alceste A Bicyclette

Komedie
Taal: Frans Jaar: 2013 Duur: 1 u 41 min

Op het hoogtepunt van zijn theater carriere trekt de acteur Serge Tanner zich terug op het ingeslapen vakantie-eilandje Ile de Re. Na drie jaar in rust te hebben doorgebracht, krijgt hij bezoek van zijn voormalige collega Gauthier Valencia met de vraag of Serge de iconische rol van Alceste op zich wil nemen, de hoofdrol uit Molieres 'Le Misanthrope'. Serge heeft geen zin in een comeback, maar is wel over te halen om vijf dagen samen te repeteren. Wanneer het einde van de repetitieweek in zicht komt is het aan Serge om de knoop door te hakken: Gaat hij Alceste spelen of niet?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Alceste A Bicyclette aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading