Hummingbird online kijken / downloaden: Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende belandt hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey stapt in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat en gaat in een Chinees restaurant werken om zijn schuld af te kunnen lossen. Zijn baas heeft al snel door dat hij meer kan en stelt hem aan als bodyguard. Is dit een promotie of een stap richting een carrière in de misdaad? - Hummingbird
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Hummingbird
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Hummingbird

Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende belandt hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey stapt in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat en gaat in een Chinees restaurant werken om zijn schuld af te kunnen lossen. Zijn baas heeft al snel door dat hij meer kan en stelt hem aan als bodyguard. Is dit een promotie of een stap richting een carrière in de misdaad?
Waardering:
Acteurs: Jason Statham, Agata Buzek, Benedict Wong
Categorie: Actie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!