Peninsula: Vier jaar na de zombie-uitbraak is Zuid-Korea overspoeld door zombies en in quarantaine gezet voor de rest van de wereld. Jung-seok en Min-Jung krijgen de missie om een verlaten vrachtwagen midden in Seoul binnen een tijdslimiet op te halen, om zo het schiereiland voor altijd te kunnen ontvluchten. Maar behalve de hordes zombies komen ze ook oog in oog te staan met een mysterieuze militaire groep, Unit 631, die hen in een hinderlaag lokt. Hun gewelddadige overlevingsstrijd begint!
×
Peninsula
Vier jaar na de zombie-uitbraak is Zuid-Korea overspoeld door zombies en in quarantaine gezet voor de rest van de wereld. Jung-seok en Min-Jung krijgen de missie om een verlaten vrachtwagen midden in Seoul binnen een tijdslimiet op te halen, om zo het schiereiland voor altijd te kunnen ontvluchten. Maar behalve de hordes zombies komen ze ook oog in oog te staan met een mysterieuze militaire groep, Unit 631, die hen in een hinderlaag lokt. Hun gewelddadige overlevingsstrijd begint!
Details
Geluid: 5.1
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Peninsula
Geschreven door: Jo
   15-12-2020
Tja het blijft altijd moeilijk om een vervolg te maken, en dat zie je ook in dit deel 2. Als je de twee films vergelijkt, zou je denken dat het script deze keer wel heel kort is. Sommige scenes zijn gewoon te lang. De film had zeker 15 a 20 minuten korter kunnen zijn.
Schrijf zelf een review
loading