Peninsula (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vier jaar na de zombie-uitbraak is Zuid-Korea overspoeld door zombies en in quarantaine gezet voor de rest van de...
Peninsula

Peninsula

Actie Horror
Taal: Koreaans Jaar: 2020 Duur: 1 u 51 min

Vier jaar na de zombie-uitbraak is Zuid-Korea overspoeld door zombies en in quarantaine gezet voor de rest van de wereld. Jung-seok en Min-Jung krijgen de missie om een verlaten vrachtwagen midden in Seoul binnen een tijdslimiet op te halen, om zo het schiereiland voor altijd te kunnen ontvluchten. Maar behalve de hordes zombies komen ze ook oog in oog te staan met een mysterieuze militaire groep, Unit 631, die hen in een hinderlaag lokt. Hun gewelddadige overlevingsstrijd begint!

Intense actie Actievol Vechten Zombie-uitbraak Zombies Post-apocalyptisch Dystopische wildernis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Jo
Tja het blijft altijd moeilijk om een vervolg te maken, en dat zie je ook in dit deel 2. Als je de twee films vergelijkt, zou je denken dat het script deze keer wel heel kort is. Sommige scenes zijn gewoon te lang. De film had zeker 15 a 20 minuten korter kunnen zijn.
loading